torstai 7. tammikuuta 2016

Lomahaaveilua

Aamulla ko heräsi niin pakkanen oli noussu -40 asteesseen. Viimeksi muistan näin kovan pakkasen neljän tai viien vuojen päähän ko asuthiin vielä vuokralla ja Aurorasta ei ollu vielä tietoakhaan :) Uunia olema tyttöjen kans lämmittäny, ulkona olen käyny sen verran, että hain vain puita liiteristä ja äkkiä takasi sisäle. Torsti on kävässy vain nopeaa ulkona ja heti tullu takasi. Lyyli on vain aamula käyny nopeasti ulkona ja tullu sisäle nukkuhmaan. Tämmönen pakkanen saa kummasti oottahmaan heinäkuuta..

Heinäkuun lopula met lähemä Kreetalle koko sakki! Aluksi meinasimma lähteä jo huhtikuussa, mutta lento olis lähteny Helsingistä ja oltais jouvuttu yöpymään ennen Kreetan lentoa siellä ja taas takasi tullessa yö sielä ja vielä lennot Kittilä-Helsinki-Kittilä välile. Tutkima Joonaksen kans, että helpommalla pääsemä ko lähemä Oulusta, autonki saama viiä minun setän tykö viikoksi.

Met emmä ole Joonaksen kans (eikä tietenkhään tytötkään) koskaan käyny ulkomaila, emmäkä koskaan lentäny mihinkään. Saa nähä miten tytöitten kans käy. Aamu on heinäkuussa vasta 1,5v ja Aurora 3,5v. 

Nyt meilä olis ekana tehtävälistassa passikuvat ja passin hommaaminen. Eniten huolestuttaa, miten saahaan tytöistä kuvat otettua..

Nyt Ti-Ti Nalle tytöile pääle ja ruokaa tekemään! Pakkanenki lauhtunu vähän, enhään on vain -36 astetta :D

-Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti